<<<1 - 11 з 3086>>>


19 Березня 2024 09:39

ЧАСТКОВА КОМПЕНСАЦІЯ ВАРТОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ ТА ОБЛАДНАННЯ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

Постановою Кабінету Міністрів України від 8 березня 2024 р. № 275 уряд ухвалив зміни, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 27 травня 2013 р. № 369 і від 1 березня 2017 р. № 130” (тут).

Даною постановою уряд запускає програму 25% компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного

18 Березня 2024 09:14

ФАО НАДАСТЬ УКРАЇНСЬКИМ ФЕРМЕРАМ НАСІННЯ СОЇ ТА СОНЯШНИКА ДЛЯ ВЕСНЯНОЇ ПОСІВНОЇ КАМПАНІЇ

Щоб отримати допомогу, потрібно подати заявку через Державний аграрний реєстр до 24 березня 2024 року

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно із Міністерством аграрної політики та продовольства України розпочинають нову програму підтримки українських фермерів через надання насіння сої та соняшника для весняної посівної кампанії.

Подати заявки на участь у програмі

15 Березня 2024 15:02

ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ ТА КРЕДИТУВАННЯ: ПРО ПІДТРИМКУ АГРОБІЗНЕСУ ЧЕРНІГІВЩИНИ – НА БРИФІНГУ В ОВА

Про підтримку агробізнесу від держави та міжнародних партнерів в умовах війни розповів сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний.

Низку грантових

14 Березня 2024 15:53

НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ОБГОВОРЮВАЛИСЯ АКТУАЛЬНІ ПИТАНННЯ ОПОДАТКУВАННЯ АГРАРІЇВ

Сьогодні, 14 березня, Департамент агропромислового розвитку спільно з Головним управлінням ДПС у Чернігівській області провели вебінар  на тему «Оподаткування, нарахування мінімального податкового зобовязання для сільськогосподарських виробників, реєстрація податкових накладних».

До заходу долучилось понад 70

14 Березня 2024 14:05

РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО ПРИЛУЦЬКОГО РАЙОНУ

Директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний нещодавно перебував з робочою поїздкою у Прилуцькому районі, де разом із заступником начальника управління-начальником відділу тваринництва та аквакультури  Департаменту Віктором Олексенко відвідав ТОВ «Понори».

При зустрічі

14 Березня 2024 10:33

УРЯД ВДОСКОНАЛИВ МЕХАНІЗМИ НАДАННЯ ГРАНТОВОЇ ПІДТРИМКИ НА РОЗВИТОК ВЛАСНОЇ СПРАВИ

Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 281 “Про внесення змін до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738”. 

Постановою, зокрема, визначається:

13 Березня 2024 15:44

ПРИЙНЯТО УЧАСТЬ У РОБОЧІЙ НАРАДІ

12 березня, в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області, відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Програми комплексного відновлення Чернігівської області, до якого долучився заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Василь Жук.

Також, у заході прийняли

12 Березня 2024 12:56

ПРОДУКТИВНІСТЬ

Перш ніж хвилюватися через нестачу мотивації, варто спитати себе про причини, дати чесну відповідь і прийняти її. Прийняти себе.

Дати собі час на відпочинок чи перезавантаження. Це ок.

Мати непродуктивні дні — теж ок. Навіть костюму Залізної людини потрібна дозарядка. Головне, щоб ці дні не ставали тижнями, місяцями і роками.

А ваша продуктивність?

11 Березня 2024 12:34

НАВЧАЛЬНІ ТРЕНІНГИ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ!

Мінекономіки запускає навчальні тренінги для усіх, хто хоче податись на грант для переробних підприємств «Новий рівень»!

Хто може подаватись?

  • власники або керівники малих
08 Березня 2024 11:14

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ!

14 березня 2024 року Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації буде проведено онлайн – семінар за участю Головного управлінням ДПС у Чернігівській області для суб’єктів господарювання в сільському господарстві, щодо актуальних питань оподаткування та подання річної звітності виробниками сільськогосподарської продукції та відмова в реєстрації податкових накладних, зокрема:

  • особливості визначення екологічного податку,
07 Березня 2024 09:51

ПОВЕРНЕННЯ З ФРОНТУ: ЯК ПРИЙНЯТИ РІДНУ ЛЮДИНУ "ІНШОЮ"

Коли близька людина йде на фронт — це стрес для всієї родини. Страх утрати, постійні тривога і втома — усе це накопичується, виснажує і може призводити до порушень ментального здоровʼя.

Війна змінює всіх, тож після повернення військових додому налагодження стосунків у родині стає випробуванням — у колі близьких ветерани отримують необхідну для відновлення підтримку або ж опиняються в ситуації нерозуміння та взаємних звинувачень.

Родині, яка чекає маму чи тата, сина, дочку

<<<1 - 11 з 3086>>>