Анонси

 

 
 
 
 
 
Публічне громадське обговорення

Назад

Анонс. Громадські слухання

20 грудня 2018 року, відбудеться громадське слухання звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Реконструкція АЗС з влаштуванням АГЗП за адресою: вул. 30 років Перемоги, 34, м. Сновськ, Чернігівської області».

Початок заходу: об 11:00 год.

Місце проведення: Чернігівська область, м. Сновськ, вул. Незалежності, буд. 19.

Контактна особа: начальник відділу оцінки впливу на довкілля та екологічного моніторингу управління екології та природних ресурсів Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації – Ганжа Валентина Юріївна, тел.: (0462) 677-914, e-mail: [email protected].

Запрошуються представники засобів масової інформації та громадських об'єднань.

 

Анонс. Засідання за «круглим столом»

28 листопада 2018 року, у середу, у Департаменті агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації відбудеться засідання за «круглим столом» на тему: «Поводження з відходами: екологічний та економічний аспекти».

Початок заходу: о 10:00 год.

Місце проведення: мала зала Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації (м. Чернігів, проспект Миру, 14).

Контактна особа: заступник начальника управління екології та природних ресурсів – начальник відділу дозвільної діяльності та регулювання природних ресурсів Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації  Небрат Тетяна Григорівна, тел.: (0462) 933-496, e-mail: [email protected]

Запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Анонс. Громадські слухання

22 листопада 2018 року, відбудуться громадські слухання звітів з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності:

№ 1 «Продовження видобування на Щурівському родовищі корисних копалин (нафта, газ розчинений у нафті)»;.

№ 2 «Продовження видобування на Тростянецькому родовищі корисних копалин (нафта, газ розчинений у нафті)».

Початок заходу № 1: об 11:00 год.

Місце проведення № 1: Чернігівська область, Прилуцький район, с. Смош, вул. Покровська, буд. 32.

Початок заходу № 2: о 14:00 год.

Місце проведення № 2: Чернігівська область, Ічнянський район, с. Тростянець, вул. Шкільна, буд. 3А.

Контактна особа: начальник відділу оцінки впливу на довкілля та екологічного моніторингу управління екології та природних ресурсів Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації – Ганжа Валентина Юріївна, тел.: (0462) 677-914, e-mail: [email protected].

Запрошуються представники засобів масової інформації та громадських об'єднань.

 

Анонс. Громадські слухання

20 листопада 2018 року відбудуться громадські слухання звітів з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності:

№ 1 «Видобуток нафти, газу і газоконденсату, підготовку нафти до товарного виду та транспортування трубопроводами НГВУ «Чернігівнафтогаз» (Богданівське родовище)»;

№ 2 «Видобуток нафти, газу і газоконденсату, підготовку нафти до товарного виду та транспортування трубопроводами НГВУ «Чернігівнафтогаз» (Гнідинцівське родовище)».

Початок заходу № 1: об 11:00 год.

Місце проведення № 1: Чернігівська область, Варвинський район, с. Богдани, вул. Шлях, буд. 3.

Початок заходу № 2: о 13:00 год.

Місце проведення № 2: Чернігівська область, Варвинський район, с. Гнідинці, вул. Незалежності, 38.

Контактна особа: начальник відділу оцінки впливу на довкілля та екологічного моніторингу управління екології та природних ресурсів Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації – Ганжа Валентина Юріївна, тел.: (0462) 677-914, e-mail: [email protected]

Запрошуються представники засобів масової інформації та громадських об'єднань.

 

АНОНС

06 вересня 2018 року, у приміщенні Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації відбудеться засідання за круглим столом щодо обговорення проекту Закону України «Про ратифікацію Мінаматської конвенції про ртуть».

Початок заходу: о 15:00 год.

Місце проведення: зала № 2 Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації (м. Чернігів, Проспект Миру 14, 3 поверх, зал №2).

Контактна особа: заступник директора Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації – начальник управління екології та природних ресурсів Новак Василь Андрійович, тел.: (0462) 77-44-83, e-mail: [email protected].

Запрошуються представники засобів масової інформації та громадських об'єднань.

 
 
АНОНС

8 вересня 2015 року відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Дерегуляція проти корупції» за напрямком: «Рослинництво/насінництво».

В обговоренні питань з дерегуляції та проблем малого і середнього бізнесу в регіоні візьмуть участь насіннєві господарства області, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, громадська організація Agro.ReformsUA, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації, Держсільгоспінспекція в Чернігівській області та представники ЗМІ.

За результатами обговорень будуть сформовані пропозиції, які будуть враховані в роботі та при розробленні нормативно-правових актів.

Організатор заходу: Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Початок заходу: 11:00 год.

Місце проведення: Чернігів, пр-т Миру, 14, мала зала Департаменту АПР.

Відповідальна особа: заступник начальника управління – начальник відділу економічного аналізу та інвестицій Департаменту Василь Жук (телефон: 77-89-45).

 

 

АНОНС

 

 

21 липня 2015 року відбудуться громадські слухання на тему: «Збереження спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість для сільськогосподарських товаровиробників».

В обговоренні питання внесення змін до Податкового кодексу України стосовно скасування спеціального режиму оподаткування ПДВ для сільгоспвиробників з 01 січня 2016 року візьмуть участь представники аграрного активу області, аграрних громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також народні депутати України, представники Мінагрополітики, ДФС, наукових, освітніх установ та інші зацікавлені особи.

Початок заходу: 10:00 год.

Місце проведення: зала №1 облдержадміністрації (вул. Шевченка, 7, м.Чернігів).

Огранізатор заходу: Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Відповідальна особа: заступник начальника управління – заступник головного бухгалтера, начальник відділу бухгалтерського обліку та економіки АПК Департамету Жук Василь Олексійович (телефон: 77-89-45).

Назад