Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ОБГОВОРЕНО ШЛЯХИ РОЗВИТКУ ДП «НІЖИНСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ»

26 жовтня 2016 року представниками Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації здійснили робочий візит до ДП «Ніжинський комбінат хлібопродуктів», що займається прийманням, сушінням, очищенням, зберіганням та відвантаженням зернових та олійних, а також виробництвом борошна пшеничного першого і другого сортів, борошна житнього сіяного, обдирне, висівок.

Генеральний директор підприємства Олександр Яковенко ознайомив присутніх з організацією роботи сушарки, нещодавно відремонтованого млина. Крім того він провів огляд складських приміщень для зберігання зерна та лабораторії для визначення якості продукції.

Олександр Яковенко очолив ДП «Ніжинський комбінат хлібопродуктів» у березня 2016 року, яке перебувало в досить складному стані. Але завдяки правильному підходу до пріоритетів розвитку підприємства, налагодженню співпраці з низкою господарств, комбінат невпинно нарощує свої потужності у виробництві для отримання доходу і проведення розрахунків за різними видами платежів.

Цьогоріч за період роботи підприємством перероблено 2,6 тис. т зерна жита на борошно. На сьогоднішній день украдено договір на переробку ще 1 тис. т жита. Крім того, укладено договори на складське зберігання зерна в об’ємі 16,0 тис. тонн.

Наразі на хлібокомбінаті одночасно ведеться підготовка до зберігання зерна кукурудзи та соняшнику, а також відвантаження жита власності Державного агентства резерву України.

Під час зустрічі керівник та представники Департаменту обговорили подальші шляхи розвитку підприємства.

Назад