Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВИВЧЕННЯ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

25 січня в області була проведена зимова конференція, організована компанією Байєр. Разом із спеціалістами Департаменту в заході прийняло участь понад 120 керівників та спеціалістів агроформувань області.

Це перше в поточному році навчання керівників сільськогосподарських і фермерських господарств та спеціалістів агрономічної служби Чернігівщини.

На конференції розглянуто питання:

 Технології захисту сої, соняшнику та зернової кукурудзи.

 Особливості захисту зернових культур від Байєр.

 Особливості внесення пестицидів на різних сільськогосподарських культурах.

 Результати використання нових засобів захисту рослин від Байєр.

 Огляд сучасних агрономічних рішень.

Учасники заходу мали змогу задавати питання та отримували від представників і експертів ТОВ «Байєр» ґрунтовні відповіді стосовно захисту сільгоспкультур від бур’янів, хвороб і шкідників. Адже Байєр є одним із лідерів українського ринку засобів захисту рослин, пропонуючи дієві препарати високої якості і у 2017 році компанія пропонує в Україні 74 види засобів захисту рослин, серед яких 22 гербіциди, 10 інсектицидів, 27 фунгіцидів, 12 протруйників, а також 3 регулятори росту та прилипачі. Кожен з продуктів до початку масового виробництва проходить багаторічні ретельні дослідження та випробування для досягнення високих дієвих якісних характеристик за максимальної безпечності для людей, тварин, культурних рослин.

Наступний захід з навчання керівників та спеціалістів агроформувань області буде проведено 2 лютого поточного року компанією Дюпон Україна.

Назад