Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

В ПСП «ПІСКІВСЬКЕ» БАХМАЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУВСЯ НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНЬ ФЕРМИ

22 серпня 2017 року фахівці Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації відвідали Національний день ферми що проходив на базі ПСП «Пісківське» Бахмацького району Чернігівської області організаторами якого є Асоціація виробників молока, Всеукраїнська аграрна рада і компанія «Дикун».

Цього року Національний день ферми зібрав близько 300 учасників, серед них менеджери і фахівці молочних господарств, експерти галузі, представники влади, галузевих об'єднань, міжнародних організацій та сільськогосподарських підприємств, що активно розвивають молочне скотарство в нашій державі.

Відкриваючи захід, голова Всеукраїнської аграрної ради Андрій Дикун згадав, з чого починалася тепер непорушна традиція зібрання фахівців молочної галузі на щорічному Національному дні ферми.

Протягом дня працювала виставка, де були представлені як сільськогосподарські підприємства з своєю продукцією так і компанії по будівництву тваринницьких приміщень, виробники доїльного обладнання, кормозаготівельної техніки, вентиляційних систем та ряд інших, що тісно співпрацюють з виробниками молока.

Слід відмітити, що ПСП «Пісківське» Бахмацького району було представлене з продукцією власного виробництва (сири, шоколадні та хлібопекарські вироби). Якість представленої продукції міг дегустувати кожен учасник заходу.

Всі представники конгресу отримали новий досвід щодо подальшого бачення членів асоціації виробників молока розвитку молочного скотарства в нашій державі.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Назад