Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ З ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО ЗАХОДУ «ФЕСТИВАЛЬ МОЛОКА – 2017»

Вже втретє на Чернігівщині відбудеться обласний захід «Фестиваль молока – 2017», який запланований на 1 жовтня і проходитиме у Центральному парку культури та відпочинку міста Чернігів.

20 вересня в обласній державній адміністрації під головуванням в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Юлії Свириденко відбулося засідання організаційного комітету з проведення обласного заходу «Фестиваль молока – 2017».

Члени оргкомітету доповіли про виконання заходів із підготовки до проведення заходу, зазначених у розпорядженні голови обласної державної адміністрації щодо проведення Фестивалю, координації дій задіяних служб, підприємств, установ. Зокрема, директор Департаменту Юрій Павлішен доповів про роботу, яка проведена по залученню до участі у Фестивалі підприємств харчової галузі області, виготовлення рекламної продукції, сувенірів та координацію співпраці усіх задіяних департаментів, управлінь, підприємств.

На сьогодні 27 суб’єктів господарювання виявили бажання взяти участь у Фестивалі, серед яких не тільки молокопереробні, а й інші підприємства харчової галузі області.

 

 

Назад