Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ФЕСТИВАЛЬ МОЛОКА – 2017

В неділю 1 жовтня чернігівці та гості міста мали змогу гарно, а головне, з користю для здоров’я, посвяткувати в Центральному парку культури та відпочинку, де відбувся «Фестиваль молока 2017».

Гостей привітали в.о. Першого заступника голови обласної державної адміністрації Юлія Свириденко та заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, які вручили дипломи та сувеніри учасникам Фестивалю.

30 учасників цьогорічного фестивалю представили широкому загалу відвідувачів свою продукцію.

Представники молочної галузі – сільськогосподарські та молокопереробні підприємства, фермерські та інші дрібні виробники –запропонували  відвідувачам  Фестивалю широкий асортимент молочної продукції: молоко, тверді та кисломолочні сири, бринзу, сметану, різноманітні йогурти та інше, які кожен мав можливість дегустувати.

Святкувати нашим молочникам допомагали інші виробники харчової галузі області, які виготовляють продукцію, яка смакує до молока: хліб, булочки, тістечка, торти, пироги, мед. А студенти  Чернігівського технологічного університету пригощали усіх бажаючих молочною пшоняною кашею, навчали визначати якість молочної продукції у домашніх умовах.

Не залишились осторонь заходу і студенти Чернігівського медичного коледжу, які пропагуючи здоровий спосіб життя, розповідали відвідувачам про корисні властивості молочної продукції.

Щоб зацікавити та заохотити діточок до споживання молока та молочних продуктів, які містять багато корисних речових для росту і розвитку здорового організму, протягом усього свята проводилися конкурси, інтелектуальні вікторини, розваги, ігри та майстер-класи.

Доповненням до свята стали виступи артистів філармонійного центру, районних художньо-самодіяльних колективів, дитячих колективів.

Сподіваємося, що за три роки Фестиваль молока став доброю традицією і буде щороку зміцнювати споживацькі пріоритети на якісну вітчизняну продукцію, підвищувати культуру споживання молочних продуктів серед населення різного віку.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Назад