Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ПЕРШІ БАГАТОДІТНІ РОДИНИ ОТРИМАЛИ НЕТЕЛЕЙ

Програма передачі нетелей багатодітним сім'ям, які проживають в сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки, розроблена Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації, продовжила свою роботу в цьому році. Уже на сьогодні, в чотирьох районах, сім багатодітних сімей отримали довгоочікуваних нетелей.

Представники багатодітних сімей, які отримали право на отримання нетеля мали змогу самостійно обрати худобу за власними вподобаннями.

Сподіваємося молоді корівки забезпечать дітей багатодітних родин якісними і корисними продуктами харчування та допоможуть підвищити їх рівень доходів.

Нагадаємо: районними комісіями було визначено 35 багатодітних сімей, такими, що мають право на отримання нетелей у 2017 році за Програмою передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки.

На виконання заходів Програми в обласному бюджеті передбачено виділення 1197 тисяч гривень. Кошти на придбання худоби вже надійшли у райони.

Назад