Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ЩОДО КОМПЕНСАЦІЇ ВИТРАТ ЗГІДНО "ПРОГРАМИ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2016-2021 РОКИ"

Повідомляємо, що згідно «Програми фінансової підтримки органічного виробництва в Чернігівській області на 2016-2021 роки» з 19.10.2017 розпочато прийом документів для компенсації витрат, понесених протягом 2017 року у зв’язку із проведенням та підтвердженням відповідності виробництва органічної продукції (сировини) та видачою сертифіката відповідності у рослинництві, тваринництві та переробці сільськогосподарської продукції, в тому числі у перехідний період, у розмірі фактичних витрат, але не більше 50 тисяч гривень одному суб’єкту незалежно від видів сільськогосподарської діяльності та видів продуктів переробки.

Зазначена компенсація надається у національній валюті шляхом перерахуванням відповідних грошових коштів на рахунок сільгоспвиробника у порядку, визначеному органами казначейства, по договорах, що укладались із відповідним сертифікаційним органом, починаючи з 01.01.2017 року.

Для отримання компенсації необхідно подати наступні документи:

- заяву претендента на отримання компенсації із зазначенням реквізитів для перерахування грошових коштів;

- копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб (для підтвердження реєстрації та території Чернігівської області);

- копію паспорту та реєстраційного номеру облікової картки платника податків фізичної особи-підприємця (або уповноваженої особи, яка представляє юридичну особу);

- копію договору між сільгоспвиробником та відповідним сертифікаційним органом на проведення робіт із підтвердження відповідності виробництва органічної продукції (сировини) та видачі сертифіката, в тому числі у перехідний період;

- копії платіжних документів, що підтверджують сплату відповідних грошових коштів згідно з вищезазначеним договором;

- копії отриманих сертифікатів;

- довідку з місцевих органів фіскальної служби про відсутність заборгованості зі сплати податків та зборів до бюджету за попередній рік.

Особи, які претендують на компенсацію другий та кожний наступний рік згідно із р. 9 Програми, крім переліку документів, зазначених вище, повинні надати документи, що підтверджують виробничу діяльність у напрямку органічного виробництва за попередній рік.

Документи на компенсацію прийматимуться до 10.12.2017 року в Департаменті агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, проспект Миру, 14, каб. 303) щоденно з 08.00 до 17.00.

Телефони для довідок: (0462) 77-89-37, 097-26-100-40, 050-822-10-58

Назад