Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

В ДЕПАРТАМЕНТІ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ СЕМІНАР-НАВЧАННЯ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ВИНИКНЕННЯ АЧС

Цього тижня в області Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби України в Чернігівській області та представниками Продовольчої та сільськогосподарської організації (ФАО) ООН проводяться кущові семінари-навчання щодо запобігання виникненню африканської чуми свиней.

Сьогодні, 23 жовтня 2017 року пройшов перший кущовий семінар-навчання для керівників місцевих органів влади та суб’єктів господарювання Городнянського, Козелецького, Куликівського, Ріпкинського та Чернігівського районів.

Основною метою даного заходу є надання інформаційної допомоги виробникам свинини і власникам свиней для зменшення ризиків поширення АЧС.

Директор Департаменту агропромислового розвитку акцентував увагу на тому, що місцеві органи влади, контролюючі та інші відповідальні служби спільно із суб’єктами господарювання повинні діяти злагоджено і оперативно та посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед утримувачів свиней.

Представник Продовольчої та сільськогосподарської організації (ФАО) ООН Рєвнівцев Олександр Борисович ознайомив учасників семінару з методами профілактики АЧС в Україні та світі, та на прикладі світового досвіду запропонував шляхи вирішення проблеми поширення АЧС.

 

 

Назад