Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА В БАХМАЦЬКОМУ РАЙОНІ

19 листопада, працівники сільського господарства України відзначили професійне свято «День працівників сільського господарства». Офіційні ж урочистості з цієї нагоди в Бахмацькому районні  відбулися 16 листопада – у районному будинку культури.

З вітальними словами до учасників урочистого засідання звернулися, зокрема, голова районної державної адміністрації Тетяна Неділько та голова районної ради Віктор Міщук, які відзначили кращих працівників галузі сільського господарства Бахмацького району Почесними грамотами та Подяками.

Бахмацькі аграрії вже традиційно займають стале перше місце в трудовому суперництві в зоні Лісостепу. Відзначити здобутки району та вручити відзнаки Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації завітав в.о. директора Департаменту Олег Крапивний.

Від імені Народного депутата України Валерія Давиденка з вітальними словами та вручити нагороди  звернувся до присутніх Віктор Мельник.

За сприянням та підтримки членів Асоціацї «Сільськогосподарський товаровиробників Бахмаччини» привітати учасників урочистого засідання завітав Народний артист України Павло Зібров.

 

 
 
 
 

Назад