Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ТРЕНІНГ «АГРАРНІ РОЗПИСКИ В УКРАЇНІ – НОВІ МОЖЛИВОСТІ»

За підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) та за сприянням Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації проводяться презентації Проекту «Аграрні розписки в Україні».

Практичне використання аграрних розписок в Україні реалізується у 8-ми областях, з 2014 року за допомогою цього інструменту залучено понад 1 мільярд 70 мільйонів гривень.

Введення нового інструмента може суттєво збільшити обсяг інвестицій в агросектор – середні і малі виробники отримають доступ до фінансів.

В рамках даного проекту, 30 листопада, відбувся тренінг на тему «Аграрні розписки в Україні – нові можливості», учасниками якого стали потенційні кредитори сільгоспвиробників області.

Експерт IFC Тетяна Бривко та регіональний представник проекту Римма Олексенко ознайомили присутніх з особливостями використання аграрних розписок та механізмом їх обігу.

Доповідачі розповіли присутнім про види аграрних розписок, їх переваги, роз’яснили різницю між аграрною розпискою та іншими фінансовими інструментами, відповіли на поставленні запитання.

 

Назад