Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «АГРАРНІ РОЗПИСКИ» В БАХМАЦЬКОМУ РАЙОНІ

24 січня Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з регіональним представником проекту в Чернігівській області розпочато кущові семінари-тренінги «Аграрні розписки в Україні» – нові можливості для агровиробників.

У заході взяли участь голова Бахмацької райдержадміністрації Тетяна Неділько, в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний, Регіональний представник Проекту «Аграрні розписки в Україні» – Римма Олексенко, сільгосптоваровиробники Бахмацького та Борзнянського районів.

У вступному слові голова Бахмацької райдержадміністрації Тетяна Неділько зазначила, що аграрний сектор є передовою галуззю економіки Бахмаччини. Район має  великий потенціал, проте для розвитку виробництва існує потреба в фінансових ресурсах. Особливо цього потребують представники малого і середнього бізнесу. Тому наші підприємці зацікавлені у впровадженні нових інструментів і механізмів кредитування.

“Сподіваюся, що реалізація проекту «Аграрні розписки в Україні» сприятиме збільшенню агроінвестицій і допоможе сільгоспвиробникам  Бахмаччини отримати необхідний фінансовий капітал для нарощування виробничих потужностей”зауважила Тетяна Миколаївна.

Щодо державної та обласної підтримки аграрного комплексу у 2017 році та перспективи на 2018 рік розповів в.о директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний.

Суть Проекту – залучення товарних та фінансових ресурсів в аграрну галузь детально  розкрила  Римма Олексенко, Регіональний представник в Чернігівській області  Проекту «Аграрні розписки в Україні», яка зазначила, що Проект «Аграрні розписки в Україні», який впроваджується Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) в партнерстві з Швейцарською Конфедерацією, з січня поточного року поширив свою діяльність на Чернігівську область.

 
 

Назад