Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «АГРАРНІ РОЗПИСКИ» В ІЧНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

30 січня Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з регіональним представником проекту в Чернігівській області проведено черговий кущовий семінар-тренінг «Аграрні розписки в Україні нові можливості для агровиробників», який відбувся в місті Ічня.

У заході взяли участь начальник управління агропромислового розвитку Ічнянської райдержадміністрації Олександр Кутовий, заступник начальника управління – начальник відділу розвитку сільських територій та аналізу АПК Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Василь Жук, Регіональний представник Проекту «Аграрні розписки в Україні» – Римма Олексенко, сільгосптоваровиробники Ічнянського району.

Зі вступним словом до учасників семінару звернувся начальник управління агропромислового розвитку Ічнянської райдержадміністрації Олександр Кутовий, який розповів присутнім про аграрний потенціал району, для стабільного розвитку якого необхідні значні фінансові ресурси, і тому виробники сільськогосподарської продукції зацікавлені у впровадженні нового фінансового інструменту, як додаткового механізму кредитування своєї діяльності.

Про державну та обласну підтримку аграрного комплексу у 2017 році та перспективи на 2018 рік розповів заступник начальника управління – начальник відділу розвитку сільських територій та аналізу АПК Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Василь Жук.

З можливостями залучення товарних та фінансових ресурсів в аграрну галузь детально ознайомила Римма Олексенко, Регіональний представник в Чернігівській області Проекту «Аграрні розписки в Україні».

Під час панельної дискусії представники компаній «Монсанто» та «Агропросперіс Банк» надали змістовні відповіді з питань впровадження аграрних розписок.

 

Назад