Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «АГРАРНІ РОЗПИСКИ В УКРАЇНІ НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ АГРОВИРОБНИКІВ» В КОРЮКІВСЬКОМУ РАЙОНІ

13 лютого Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з регіональним представником проекту в Чернігівській області проведено черговий кущовий семінар-тренінг «Аграрні розписки в Україні нові можливості для агровиробників», який проходив в місті Корюківка.

Голова Корюківської районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, виступивши з вітальним словом, зазначив, що даний тренінг має на меті інформувати агровиробників про можливості застосування нових підходів та інструментів при веденні сільськогосподарського виробництва за допомогою аграрних розписок.

Про державну та обласну підтримку аграрного комплексу у 2017 році та перспективи на 2018 рік розповів в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний.  

Координатор проекту «Аграрні розписки в Україні» в Чернігівській області Римма Олексенко ознайомила присутніх з різними аспектами даного питання, а саме, з видами Аграрних розписок, їх законодавчим регулюванням, оформленням, виконанням та перевагами, відповіла на запитання учасників заходу.

Назад