Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

СЕМІНАР НА ТЕМУ «БІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ СУЧАСНИХ АГРАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

Сьогодні, 14 лютого, Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації та Інститутом сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України (НААН) проведено семінар на тему «Біологічні аспекти сучасних аграрних технологій».

Відкриваючи семінар, в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний розповів учасникам про державну підтримку аграрного сектору, яка планується в 2018 році та надав роз’яснення по кожному напрямку.

Про біологічні аспекти сучасних аграрних технологій, значення бобових у сучасних технологіях вирощування сільськогосподарських культур та економічну оцінку застосування засобів біологізації в сучасних аграрних технологіях розповіли науковці Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН.

Крім того, висвітлено такі актуальні питання як зміни в законодавстві у сфері насінництва та розсадництва, дотримання вимог при проведенні ветеринарно-санітарних заходів та впровадження пест-контролю і пест-менеджменту.

 
 

Назад