Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ ПАТ "ЧЕРНІГІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД"

Директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Юрій Ткалич з робочим візитом відвідав ПАТ «Чернігівський молокозавод», яке очолює Любов Лозова.

ПАТ «Чернігівський молокозавод» з 2007 року увійшло до складу корпорації «Мілкеленд-Україна». Підприємство має потужності для переробки 100 тонн молочної сировини на добу, виробляє молочні продукти, які користуються попитом у торгівельних мережах нашої області.

Підприємство закуповує сировину у господарств Чернігівського, Козелецького, Куликівського та Ріпкинського районів. Саме про своєчасність розрахунків за молочну сировину опікувався Юрій Ткалич, який звернув увагу керівника молокозаводу на початок весняно-посівної компанії і необхідність залучення господарствами фінансових коштів для закупівлі мінеральних добрив, насіння, паливно-мастильних матеріалів.

Також, з Любов’ю Лозовою обговорювались питання реалізації продукції, участі підприємства у ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2018», яка відбудеться влітку у місті Києві, та інших ярмаркових заходах на території області.

 

Назад