Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН»

З 3 по 5 травня у конференц-залі готелю «Профспілковий» проходить Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми фізіології тварин», присвячена 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.

У першому засіданні прийняли участь заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Ткалич, представники ветеринарної служби області та науковці.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен наголосив на важливості фізіологічної науки в розвитку ветеринарної медицини та тваринництва, а також ознайомив присутніх з основними напрямками та принципами діяльності очолюваної ним служби.

Науковці ознайомили присутніх із результатами своїх наукових робіт і акцентували увагу на особливостях підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин за рахунок використання новітніх досліджень їх фізіології.

Під час конференції відбулося урочисте вручення відзнак Академії наук вищої освіти України, серед нагороджених – директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Ткалич.

 

 

Назад