Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ПІДПРИЄМСТВА ЧЕРНІГІВЩИНИ БРАТИМУТЬ УЧАСТЬ У ЮВІЛЕЙНІЙ ХХХ МІЖНАРОДНІЙ АГРОПРОМИСЛОВІЙ ВИСТАВЦІ «АГРО-2018»

З 6 по 9 червня  поточного року у м. Києві в Національному  комплексі «Експоцентр України» відбудеться ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2018».

Виставка «Агро-2018» - найголовніша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками. Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.

За сприяння  Чернігівської обласної державної адміністрації участь у виставці братимуть провідні підприємства нашої області, які впроваджують інноваційні технології, розширюють асортимент продукції та виробляють експортноорієнтовану продукцію.

Нашу область у павільйоні №7 представлятимуть наступні підприємства: Чернігівське відділення «САН ІН БЕВ Україна», ДП «Левона-С» ПП «Левона», ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла», ТОВ «Торговий дім «Рига хліб», ТОВ «Чернігівській хлібзавод-2», ПАТ «Куликівське молоко», ТОВ «Сідко Україна»; ПБП «Вимал», з презентацією та дегустацією власної продукції – напої, молочну, кондитерську, крохмальну продукцію, хлібобулочні вироби.

ПАТ «Куликівське молоко» забезпечить роботу тематичної фотозони.

Відвідувачі матимуть можливість ознайомитись із експозицією брендової продукції з фірмовими назвами, які пов’язані із географією області: пиво «Чернігівське», «Сокиринські меди», ТМ «Ніжин».

Частиною експозиції буде виставка органічної продукції ФГ «Агро Люкс» (овочеві, молочні продукти), ФСГ «Золотий пармен» (соки), ПрАТ «Етнопродукт» (молочні продукти).

На відкритому демонстраційному майданчику суб’єкти племінної справи у тваринництві, племінний завод по розведенню м’ясної худоби - ТОВ «Агрікор-Холдинг» та племінний завод по розведенню червоно-рябої молочної породи - ПСП «Пісківське» братимуть участь в показі сільськогосподарських тварин.

Запрошуємо бажаючих відвідати  виставку, прийняти участь у дегустації та у інших заходах, які проводитимуться на території виставкового центру. Офіційне відкриття виставки 6 червня 2018 року об 11.00 годині.

З програмою заходів (тематичні  конференції, семінари, круглі столи) можна ознайомитись на сайті виставкового центру www.agroexpo.in.ua у розділі «Відвідувачам».

Назад