Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

НА ПЕРЕХРЕСТІ ВУЛИЦЬ 1-ГО ТРАВНЯ ТА ГЕНЕРАЛА БЄЛОВА МОЖЕ З’ЯВИТИСЬ НОВА АЗС

26 червня в приміщенні Комунальне підприємство «АТП 2528» Чернігівської міської ради Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації провів громадські слухання з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво АЗК з пунктом сервісного обслуговування водіїв та пасажирів, адміністративними приміщеннями, АГЗП по вул. 1-го Травня, 173 на земельній ділянці, наданій в постійне користування в м. Чернігів».

На даний час на земельній ділянці розташована споруда каналізаційно-насосної станції у незадовільному стані, яка підлягає демонтажу. Через земельну ділянку проходить водопровід, каналізація, теплотраса, газопровід та електрокабелі, які підлягають частковому демонтажу.

Об’єкт запроектовано зі спорудами автозаправочної станції (АЗС), адміністративними приміщеннями та автомобільним газозаправочним пунктом.

На автозаправочному комплексі (АЗК) передбачено відпуск трьох марок бензину, одної марки дизельного палива та скрапленого газу (пропан-бутан), а також сервісне обслуговування водіїв та пасажирів, що включає в себе – влаштування магазину з продажу супутніх товарів та буфету для швидкого харчування відвідувачів.

Громадськість, що була присутня на слуханні, жодних питань, пропозицій та зауважень не надала.

Зазначимо, що громадське обговорення Звіту триває. Громадськість може надавати свої зауваження та пропозиції до 13 липня 2018 року на адресу Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

Назад