Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ОГОЛОШЕНО ВІДБІР ПРОЕКТІВ ПРООН "РОЗВИТОК ТА КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ БІОЕНЕРГЕТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МУНІЦИПАЛЬНОМУ СЕКТОРІ В УКРАЇНІ"

 

1. Проект ПРООН «Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій у муніципальному секторі в Україні» (далі - Проект) оголошує відбір муніципальних проектів у сфері теплопостачання, що використовують аграрну біомасу, для надання технічної допомоги з метою розробки інвестиційної документації (детальніше щодо умов співпраці та прийнятних проектів у Додатку 1 до форми заявки).

2. Відповідальні розробники муніципальних проектів, що можуть подавати заявки:

- муніципалітет, на території якого здійснюється проект;

- комунальні підприємства, що надають послуги у сфері теплопостачання (теплокомуненерго);

- комунальні заклади (школи, лікарні, дитячі садки тощо) та/або установи, що утримують їх на балансі (відділи, управління освіти, охорони здоров’я та ін.), що потребують теплопостачання;

- приватні комерційні юридичні особи, що здійснюють постачання теплової енергії комунальним закладам або в системах централізованого теплопостачання.  

3. Заявки можуть бути подані від муніципальних проектів з усіх областей України. Пріоритет надаватиметься проектам розташованим в наступних областях: Закарпатська, Волинська, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Житомирська, Черкаська, Полтавська.  

4. Заявки мають бути надіслані Проекту до 18:00, 10 серпня 2018 року на електронну адресу: [email protected] (Паата Дженелідзе).

Заповнюючи заявку, будь ласка, надайте максимально точні та повні відповіді на всі запитання. Ви можете вільно додавати будь-яку доречну інформацію, яка на Ваш погляд є важливою.

Для отримання Форми заявки та Додатку до неї перейдіть за посиланнями.

Назад