Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

У ЖОВТНІ 2018 РОКУ В АЛЖИРІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТРЕТЯ МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА З ПЕРЕРОБКИ ТА УТИЛІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ "REVADE"

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації повідомляє, що за інформацією Мінекономрозвитку та Посольства Алжирської Народної Демократичної Республіки в Україні, у період з 8 по 11 жовтня 2018р., у Виставковому центрі Pins Maritimes в м.Алжир (Алжир) відбудеться 3-я Міжнародна виставка з переробки та утилізації відходів «REVADE» на тему «Кругове підприємництво, важіль для розвитку управління відходами» організатором якої є Торгово-промислова палата Алжиру спільно з Національним агенством по відходам Алжиру.

Метою виставки є надання сприяння підприємництву та заохочення до створення компаній, які спеціалізуються у галузі переробки та утилізації відходів з використанням найсучасніших технологій та новітнього обладнання.

Детальна інформація розміщена на офіційних сайтах: https://revade.dz та https://www.caci.dz/fr/Evenements/Pages/REVADE-2018.aspx.

Департамент пропонує зацікавленим підприємствам та організаціям взяти участь у 3-й Міжнародній виставці з переробки та утилізації відходів «REVADE».

Назад