Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

У ЖОВТНІ ВІДБУДЕТЬСЯ ІІІ МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ЗБОРУ І ПЕРЕРОБКИ ВІДХОДІВ "WASTE MANAGEMENT 2018"

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації повідомляє, що 2-3 жовтня 2018р. в м.Київ, у ВКЦ ТПП України, відбудеться ІІІ Міжнародна виставка обладнання та технологій для збору і переробки відходів «Waste Management 2018».

Виставка проходитиме за підтримки Міжнародної Асоціації Твердих Відходів (ISWA), Асоціації підприємств у сфері поводження з небезпечними відходами, Американської торгівельної палати в Україні (АСС), Клубу мерів.

До участі у виставці запрошуються: міжнародні постачальники обладнання та комплексних рішень для поводження з відходами, оператори ринку ТПВ, фінансові інститути, промислові підприємства, порти, будівельні та інжинірінгові компанії, рітейлери, виробники товарів в упаковці, переробники вторинної сировини, профільні міністерства, регіональні та муніципальні органи влади, дипломатичні представництва, територіальні громади, ОСББ.

Захід є безкоштовним і покликаний стати платформою для залучення в галузь інвестицій та передових технологій.

Департамент пропонує зацікавленим підприємствам та організаціям взяти участь у ІІІ Міжнародній виставці обладнання та технологій для збору і переробки відходів «Waste Management 2018».

Детальна інформація розміщена на сайті http://wm-expo.com/ua/

Попередня прогама виставки

Назад