Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Кожного року, у третю неділю жовтня ми відзначаємо професійне свято працівників харчової промисловості.

Цього року у передсвятковий день, 17 жовтня, в Чернігівській обласній державній адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення кращих працівників галузі.

Працівників галузі привітали заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова, заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, заступник міського голови Олександр Ломако.

Від імені Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації працівників харчової промисловості з професійним святом привітав директор Юрій Ткалич, який наголосив:

«Завдяки Вашій наполегливій праці питома вага харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів в загальних обсягах виробництва промислової продукції області становить близько 40%. Асортимент товарів, що виробляється сягає 1500 найменувань якісної та смачної продукції! Продовольчі товари Чернігівських виробників задовольняють найвибагливіші смаки споживачів, зростає їх конкурентоспроможність не лише на внутрішньому, а й на світовому ринках. Географія експорту постійно розширюється, на сьогодні нашими продовольчими товарами ласують більше ніж у 50 країнах світу».

Крім того, Юрій Ткалич висловив вдячність харчопереробним підприємствам за надану допомогу постраждалим внаслідок вибухів на військових складах Ічнянського району.

У ході урочистого засідання, кращих працівників галузі, було нагороджено дипломами Міністерства аграрної політики та продовольства України, відзнаками Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради, Чернігівської міської ради та Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації.

Присутнім в рамках святкування продемонстровано відеоролик «Відкриття року», який свідчить про постійний розвиток харчової галузі, вкладення інвестицій в будівництво нових потужностей та реконструкцію діючих, розширення асортименту продукції.

 
 
 
 
 
 
 
 

Назад