Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «АГРАРНІ РОЗПИСКИ. ОТРИМАНИЙ ДОСВІД ТА ЗАПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМНОГО ВИКОРИСТАННЯ ІНСТРУМЕНТУ. ВАПНУВАННЯ ПІД АГРАРНУ РОЗПИСКУ» В БАХМАЦЬКОМУ РАЙОНІ

24 жовтня Департаментом агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з регіональним представником проекту «Аграрні розписки» в Чернігівській області відбувся семінар-тренінг «Аграрні розписки. Отриманий досвід та запровадження системного використання інструменту. Вапнування під аграрну розписку».

У заході взяли участь заступник голови Менської райдержадміністрації Микола Петрушенко, заступник начальника управління – начальник відділу аналізу АПК та розвитку сільських територій Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Василь Жук, Регіональний представник Проекту «Аграрні розписки в Україні» – Римма Олексенко, сільгосптоваровиробники Менського та Сосницького районів.

У вступному слові заступник голови Менської райдержадміністрації Микола Петрушенко зазначив, що перша аграрна розписка на теренах області була підписана 6 березня поточного року сільськогосподарським товариством «АГРОЛІДЕР МЕНА».

Загалом, сільгосппідприємствами області на сьогодні укладено 36 аграрних розписок на суму 165,9 млн грн., з них 21 фінансова розписка на суму 106,7 млн грн. та 15 товарних на суму 59,2 млн грн. Розписки було укладено по таким культурам: кукурудза, пшениця, соняшник, соя, ріпак.

Щодо стану державної та обласної підтримки аграрного комплексу у 2018 році розповів заступник начальника управління – начальник відділу аналізу АПК та розвитку сільських територій Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Василь Жук.

 
 

Назад