Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ЕКОЛОГІЧНА СКЛАДОВА РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ

29 жовтня представники Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації взяли участь у проведенні тематичного семінару щодо врахування екологічної складової як запоруки сталого розвитку територій. Семінар проводився Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій для фахівців виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, відповідальних за екологічні питання та розроблення документів державного планування.

На заході обговорювалися питання планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного (державного) фонду охорони навколишнього природного середовища, застосування процедури оцінки впливу на довкілля та здійснення стратегічної екологічної оцінки в процесі формування документів державного планування.

Учасники семінару ознайомилися з особливостями використання природно-заповідних територій, заходами щодо їх охорони та організацією діяльності у сфері поводження з відходами.

Також був висвітлений порядок передачі у користування водних об’єктів та обговорено розмежування повноважень щодо розпорядження землями за межами населених пунктів.

 
 

Назад