Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВИВЧЕННЯ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИРОЩУВАННІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР

З 30 жовтня по 1 листопада 2018 року у місті Київ, на території Міжнародного Виставкового Центру, відбулася 12 міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО 2018».

Від області відвідало захід майже 600 керівників і спеціалістів агроформувань та установ Чернігівщини.

Цього року в рамках «ІнтерАГРО 2018» стартували абсолютно нові та актуальні бізнес-івенти.

Спеціальний проект AgroEnergyDAY 2018 – перший в Україні Міжнародний форум біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі. ТОП-тема: «Агроенергетика – інвестиції майбутнього». Спеціалізована експозиція. Серед експонентів: TEFF, Zero Emission Energy, Брекетуючі технології, Енвітек та інші.

Міжнародний форум аграрних інновацій Agro Innovations Forum & InterAGRO 2018.  ТОП-тема: «Як зробити агробізнес більш ефективним за рахунок використання інноваційних технологій». Це тематичний В2В захід, зручний market place для агробізнесу, а також майданчик, де зібралися кращі експерти, топ-менеджери, директори та фахівці агрокомпаній, холдингів та фермерських господарств для знайомства з високоінтелектуальними новинками для агропромислового комплексу.

На заході були присутні представники інноваційних підприємств Ізраїлю, Китаю, Франції та України, які поділилися власним досвідом впровадження нових технологій в сфері точного землеробства і Digital агробізнесу.

Спеціалізована експозиція IT-corner 2018 – мультимедійна зона агроінновацій, в якій об`єдналися не лише провідні українські розробники та інноватори, а й міжнародні компанії.

Учасники експозиції продемонстрували технології точного землеробства, додатки GPS-GIS-RS для АПК, дрони, інтелектуальні датчики і сенсори, можливості використання супутникових технологій та багато іншого.

Серед експонентів: Agrilab, Agri 2.0., DroneUa, Metos.ua, Monada, Raven Industries Inc, System Solutions, Trimble, Альтера Нова, Overseer, IT-Agro та інші.

 
 

Назад