Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

«ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ»

В рамках Всеукраїнської природоохоронної акції «Посади дерево миру», присвяченої Міжнародному дню попередження експлуатації навколишнього природного середовища під час війни та військових конфліктів та щорічної акції «Зелений паросток майбутнього» в листопаді відбулася посадка Дерев миру.

В межах реалізації цього заходу, за підтримки Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівська обласна організація Українського товариства охорони природи спільно з Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Партнерською мережею «Освіта в інтересах сталого розвитку в Україні» з залученням педагогічних та учнівських колективів посадили Дерева миру на території загальноосвітніх шкіл №1, №5, №19, №33 та ліцею №15.

Також вищезгадану акцію проведено на території Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка та Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, де відбулася посадка Дерев миру з залученням студентів-екологів природничо-математичного факультету, ректорату та викладачів кафедри екології та охорони природи, а найкращі учні, директор та викладачі Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді висаджували Дерева миру на території агробіостанції.

Діти, громада і усі небайдужі, взяли участь у відновленні природних ділянок Ялівщини, яка є легенями нашого міста та посадили дерева з думками про мир.

Низький уклін матерям загиблих героїв АТО, які активно долучилися до Всеукраїнської природоохоронної акції «Посади дерево миру».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Назад