Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

У ВАРВИНСЬКОМУ РАЙОНІ ПЛАНУЄТЬСЯ ПРОДОВЖИТИ ВИДОБУВАННЯ НАФТИ Й ГАЗУ

20 листопада Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації провів громадські слухання звітів з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності щодо видобування корисних копалин НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта» на Богданівському та Гнідинцівському родовищах.

Слухання по Богданівському родовищі відбулись в Богданівській сільській раді, де громадськість мала змогу задавати питання та отримати більше інформації про діяльність ПАТ «Укрнафта». Під час громадських слухань представник суб’єкта господарювання розповів про діяльність підприємства, її вплив на довкілля та про заходи, які вживаються для зменшення впливу діяльності на навколишнє природне середовище. Громадськість цікавило питання щодо кількості викидів забруднюючих речовин та можливості допомоги від підприємства в будівництві або ямковому ремонті дороги, що проходить через село.

По Гнідинцівському родовищі слухання відбулись в Гнідинцівській сільській раді. Зауваження і пропозиції до планованої діяльності під час слухання були відсутні.

 
 
 

Назад