Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВИВЧЕННЯ НОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРИ ВИРОЩУВАННІ КУКУРУДЗИ ТА СОНЯШНИКУ

23 січня в м. Київ була проведена зимова конференція «Сучасні підходи застосування препаратів Байєр в захисті кукурудзи та соняшнику». В заході прийняло участь понад 160 керівників та спеціалістів агроформувань Черкаської, Чернігівської, Київської, Сумської та Полтавської областей, в тому числі делегація Чернігівщини склала майже 70 осіб.

Перед учасниками заходу було висвітлені актуальні питання стосовно особливостей застосування нових і окремих старих пестицидів при вирощуванні кукурудзи та соняшнику, портфоліо гібридів кукурудзи на 2019 рік та їх характеристики, результати вирощування гібридів та застосування пестицидів.

Крім того, менеджером по гербіцидах з Німеччини, Мартіном Вегенером, представлено стратегію захисту кукурудзи від бур’янів, особливості активної дії препаратів груп ALS і трикетонів.

Керівники та спеціалісти господарств мали змогу отримувати від представників і експертів компанії ґрунтовні відповіді стосовно вирощування гібридів кукурудзи і соняшнику, та їх захисту від бур’янів, хвороб і шкідників.

 
 
 
 

 

Назад