Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ДИРЕКТОР ДЕПАРТМЕНТУ ЮРІЙ ТКАЛИЧ ВІДЗВІТУВАВСЯ ПРО РОБОТУ ПЕРЕД КЕРІВНИЦТВОМ МІНАГРОПОЛІТИКИ

20 лютого 2019 року у Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулася зустріч заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрацій, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку, Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Одеської та Чернігівської областей.

Участь у заході взяли представники Мінагрополітики та Українського державного фонду підтримки фермерських господарств. Чернігівщину представляв директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Юрій Ткалич.

У своєму виступі Юрій Вадимович презентував результати роботи Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрацій за 2018 рік, а також перспективні напрями діяльності у 2019 році. Зокрема, йшлося про забезпечення розвитку сільськогосподарської кооперації, фермерських господарств, дорадчої діяльності та сільських територій.

Крім того, обговорено актуальні питання, що виникають при реалізації програм державної підтримки, та механізми щодо їх вирішення.

 

Назад