Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

AgroBio

Компанією AgroBio розроблені інноваційні комплекси органо-мінеральних добрив, максимально безпечних для зовнішнього середовища. У представлених хілатних добривах є усі необхідні макро- і мікроелементи, які здатні забезпечити зростання рослин навіть у складних умовах.

Формула препаратів заснована на використанні тільки екологічно безпечних компонентів, які забезпечують зростання рослин і не забруднюють довкілля. Асортимент продукції:

  • Гумат калію з фосфором безпечним з леонардіту. Основа добрива – гумінові кислоти, використання яких дозволяє забезпечити зростання кореневої системи і нарощування вегетативної маси. Усі компоненти розчиняються у воді і добре засвоюються рослиною, при цьому для великих площ потрібна мінімальна кількість препарату.
  • Мультикомплекс гумат 10 – органічне добриво на основі гумінових і фульвових кислот, з додаванням фосфору, калію, магнію, сірки, бору, цинку та інших мікро- і макроелементів необхідних для нормального зростання рослини.
  • Гумат натрію з фосфором – гумінові і фульвові кислоти у препараті вдало поєднуються з натрієм, а також фосфором.
  • ADEPT AgroBio – унікальний засіб, що забезпечує повний захист рослини від дії зовнішнього середовища. Є біостимулятором, що допомагає організувати зростання і розвиток рослини, а також її стійкість до будь-яких негативних зовнішніх чинників.

Добрива на основі гуматів:

-        ТОТЕМ AgroBio.

-        MIND AgroBio.

-        ATLANT AgroBio.

-        AMINO ENERGI.

-        SALUTEM.

-        IMPERIUM.

-        З бурштиновою кислотою, бором, залізом і сіркою, міддю і сіркою, марганцем і сіркою, цинком і сіркою, молібденом, кремнієм тощо.

Усі перераховані добрива використовуються для проведення обробки насіння  перед посівом або підживлення поза коренем. Вони добре розчиняються у воді, через це з легкістю засвоюються рослинами.

Використання в основі хілатних компонентів дозволило створити унікальні стимулятори зростання, які по ефективності не поступаються зарубіжним аналогам, а навіть іноді мають більшу результативність, ніж інші добрива.

У складі продукції відсутні солі хлоридів, в результаті обробки сільськогосподарські культури не хворіють, відпадає необхідність додаткового застосовування пестицидів, рослини стають стійкими не лише до дії зовнішнього середовища (морозу, посухи), але і будь-яким комахам, покращуються процеси запліднення і формування насіння.

Телефони:

+38 095 34-000-32

+38 098 34-000-32

+38 093 34-000-32

 

Сайт: https://agro.bio

Назад