Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

І ЗНОВУ ФЕСТИВАЛЬ МОЛОКА

Фестиваль молока для мешканців та гостей м. Чернігова став найулюбленішим родинним святом. Саме 25 серпня 2019 року директором Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрієм Ткаличем запропоновано провести вже п’ятий ювілейний фестиваль.

2 травня головою Чернігівської облдержадміністрації Олександром Мисником підписано відповідне розпорядження, яким затверджені організаційний комітет та заходи по організації свята в Центральному парку культури та відпочинку м. Чернігів.

Враховуючи, що свято набуло популярності серед населення області, на першу його ювілейну дату, Юрій Ткалич пропонує усім задіяним службам проявити ініціативу та особливий підхід до організації заходу. Зокрема, Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації буде проводитись робота по залученню до участі широкого кола виробників як молочної, так і іншої харчової продукції. Крім відомих великих підприємств, у святі братимуть участь дрібні виробники.

Окрім безпосереднього знайомства із продукцією місцевих виробників програмою фестивалю передбачається насичена та цікава розважальна програма для дітей та дорослих, над якою працюватимуть Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, управління культури Чернігівської міської ради.

Як ініціатор та організатор свята, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації відкритий до спілкування із мешканцями регіону, громадськими організаціями, і готовий до розгляду пропозицій по організації свята. Крім того, запрошуємо усіх бажаючих виробників приєднатись до когорти учасників фестивалю, а художньо-самодіяльні колективи області – взяти участь у розважальних програмах.

Наша адреса: м. Чернігів, проспект Миру, 14.

Контактний телефон: 77-89-37 (відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції).

Назад