Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВИВЧЕННЯ АВСТРІЙСЬКОГО ДОСВІДУ

З 05 по 09 травня представник Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, за запрошенням компанії «Пьотінгер Ландтехнік ГмбХ», вивчав австрійський досвід розвитку молочного скотарства.

В ході візиту знайомився з роботою заводу по виготовленню кормозаготівельної техніки та логістичного центру складу запасних частин компанії Пьотінгер, відвідав аграрну школу в місті Оттербах, в тому числі тваринницьку ферму, котра належить школі, ознайомився з веденням роботи на зерновій фермі пана Бартоша в місті Гоенагу.

Крім того, отримав практичний досвід ведення екологічного землеробства на фермерському господарстві пана Бартоша, а також ознайомився з методами навчання і підготовки фахових спеціалістів в аграрній школі під час проходження робочої поїздки.

За ініціативою директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Ткалича, отриманні знання будуть доведені до сільгоспвиробників області на нараді з питань організації кормозаготівлі та розвитку молочного скотарства, яка планується у травні.

 
 
 

Назад