Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ХАРЧОВИКИ ЧЕРНІГІВЩИНИ РОЗПОЧАЛИ ПІДГОТОВКУ ДО ХХХІ-Ї МІЖНАРОДНОЇ АГРОПРОМИСЛОВОЇ ВИСТАВКИ «АГРО-2019»

Підприємства харчової (переробної) галузі Чернігівщини розпочали підготовку експозиції до ХХХІ - ї Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2019», яка запланована на 4 – 7 червня 2019 року у м. Києві в Національному комплексі «Експоцентр України».

Цьогоріч потенціал агропромислової галузі Чернігівщини, інноваційні підходи до виробництва продукції, в тому числі експортноорієнтованої, представлятимуть найкращі виробники області, які були обрані Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

13 травня у приміщені Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулася нарада з питань створення виставкової експозиції, де представники підприємств представили свою концепцію, узгодили спільні дії. Важливим є те, що усі витрати, пов’язані із представленням експозиції від області, фінансуються з обласного бюджету згідно із Програмою розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина – конкурентоспроможний регіон».

Враховуючи, що за свої роки виставка стала культовим заходом, який відвідують українські аграрії та гості з-за кордону, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Ткалич наголосив на застосуванні сучасних методів організації, творчому підході до створення експозиції кожним підприємством.

 
 
 
 
 
 

Назад