Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВІДЕО SKYPE-КОНФЕРЕНЦІЯ ЩОДО ДЕРЖАВНОЇ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКІВ У 2019 РОЦІ

17 липня відбулася відео skype-конференція за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрацій, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку облдержадміністрацій, щодо державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників у 2019 році.

Розпочав конференцію заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета, який наголосив на важливості доведення до відома керівників фермерських господарств про напрямки державної підтримки в поточному році та збільшення кола отримувачів бюджетних коштів.

Директор господарсько-фінансового департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства України Баграт Ахіджанов інформував про  Порядок надання сімейним фермерським господарствам додаткової фінансової підтримки через механізм доплати на користь застрахованих осіб – членів/голови сімейного фермерського господарства єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 травня 2019 року №565, яка набирає чинності з 1 січня 2020 року.

В. о. генерального директора Українського державного фонду підтримки фермерських господарств Юрій Апальков відмітив, що регіональними відділеннями продовжується прийняття документів на отримання бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь.

 

Назад