Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ТРИВАЄ ПЕРЕДАЧА ЗЕМЛІ ВОЇНАМ АТО (ОСС)

Реалізуючи повноваження обласної державної адміністрації у сфері земельних відносин Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації запровадив співпрацю з органами Держгеокадастру щодо виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

На Чернігівщині землевпорядною службою надано військовослужбовцям 10469 дозволів на розроблення документації на земельні ділянки загальною площею майже 15 тис. га.

6501 учасник антитерористичної операції (АТО) (операції об'єднаних сил (ООС)) вже завершили процедуру оформлення та отримали у власність земельні ділянки загальною площею 9352,1240 га Здебільшого ділянки мають сільськогосподарське призначення.

24 військовослужбовців отримали у власність земельні ділянки за рішенням Чернігівської обласної державної адміністрації.

Органами місцевого самоврядування також прийнято 1586 рішень про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею більше 610,20 га і 955 рішень про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність загальною площею 348,7330 га, в тому числі 402 рішення для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 42,8672 га.

 

Назад