Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

У ПАТ «ЧЕРНІГІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД» НОВЕ КЕРІВНИЦТВО

Сьогодні, заступником директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олегом Крапивним здійснено візит до ПАТ «Чернігівський молокозавод».

З новопризначеним керівником Миколою Артюховим обговорено питання виробничої діяльності, зокрема, заготівлі якісної сировини,  забезпечення своєчасних розрахунків із сільгосппідприємствами, реалізації готової продукції.

Також, обговорені проблемні питання галузі та перспективи їх вирішення в рамках розробки Стратегії розвитку експорту продукції сільського господарства, харчової та переробної промисловості області.

Як зазначив Микола Артюхов, підприємство постійно дбає про виробництво готової продукції з високоякісної сировини і готове працювати з тими постачальниками сировини, які гарантуватимуть дотримання, у першу чергу, санітарно-гігієнічних норм, якісних показників та показників безпечності, встановлених чинним законодавством України.

Продукція підприємства (молоко, сметана, сироватка, сир кисломолочний, йогурти тощо) постійно реалізується у торгівельних мережах області та користується неабиякою популярністю, так як саме її є можливість постачати щоденно і не сумніватися у терміні придатності.

ПАТ «Чернігівський молокозавод» щорічно є учасником обласного заходу «Фестиваль молока». Цього року, 25серпня, у м. Чернігові відбудеться V ювілейний «Фестиваль молока – 2019». Олег Крапивний та Микола Артюхов обговорили організаційні питання участі у цьому Фестивалі, де підприємство має намір проводити дегустацію, продаж молочної продукції, а також надавати у якості призів відвідувачам заходу свою продукцію за участь у різноманітних конкурсах та вікторинах.

 

Назад