Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ДНІ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ РОЗВИТКУ ЛЮБЕЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

9 серпня заступник начальника управління – начальник відділу аналізу АПК та розвитку сільських територій Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації  Василь Жук разом із своїм заступником Андрієм Бардаковим взяли участь у інформаційно-пізнавальному модулі проведення Днів популяризації економічного розвитку Любецької об’єднаної територіальної громади (смт. Любеч), який проходив в рамках Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» та Меморандуму про співпрацю між м. Славутич, Любецькою та Михайло-Коцюбинською об’єднаними громадами.

На заході було представлено економічний потенціал громади, проведено тренінги та навчання з розвитку малого та середнього підприємництва.

Зокрема, представники Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації провели презентацію можливостей сільськогосподарської кооперації як основи економічного росту громади та напрямків державної і обласної підтримки агропромислового комплексу у поточному році.

Завершенням зустрічі стало підбиття підсумків конкурсу на розробку логотипу Любецької громади.

 
 

Назад