Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВЖЕ СКОРО V ЮВІЛЕЙНИЙ «ФЕСТИВАЛЬ МОЛОКА - 2019»

Представники молокопереробних та інших підприємств харчової галузі області, 25 серпня, зберуться на V ювілейному «Фестивалю молока - 2019», який відбудеться у Центральному парку культури та відпочинку в м. Чернігові.

Запрошуємо мешканців та гостей м. Чернігова та області відвідати захід.

Свято набуло популярності серед населення області, тож, організатори проявили творчу ініціативу та особливий підхід до проведення ювілейного заходу. Зокрема, Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації залучено до участі широке коло виробників, як молочної, так і іншої харчової продукції.

У рамках проведення фесту усі відвідувачі матимуть змогу продегустувати та придбати продукцію місцевих виробників, яку представлять кращі підприємства області.

Окрім безпосереднього знайомства із продукцією місцевих виробників, програмою фестивалю передбачається насичена та цікава розважальна програма для дітей та дорослих, розіграш призів за придбання молочної продукції, конкурси та спортивні змагання із врученням заохочувальних призів учасникам.

Протягом всього свята відвідувачів розважатиме велика концертна програма за участю артистів обласного філармонійного центру та фольклорно хореографічних колективів області.

Назад