Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ПРОБЛЕМИ ПОВ’ЯЗАНІ З ДІЯЛЬНІСТЮ У СФЕРІ АКВАКУЛЬТУРИ

Сьогодні, представники рибодобувних організацій та суб’єктів аквакультури, обговорювали проблемні питання діяльності у сфері аквакультури та питання безпечності харчових продуктів.

Нарада проходила за участі керівництва і спеціалістів Управління Державного агентства рибного господарства у Чернігівській області, представників Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Одне із перших питань порядку денного – зміни в законодавстві щодо безпечності харчових продуктів та системі НАССР.

Про вимоги законодавства щодо оформлення оренди водних об’єктів розповіла присутнім заступник начальника управління врегулювання земельних відносин – начальник відділу контролю за додержанням орендних умов земель та водних об’єктів державної власності Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олена Ісаєнко.

Крім того, представники відділу іхтіології та регулювання рибальства Управління Державного агентства рибного господарства у Чернігівській області надали роз’яснення щодо заповнення звітності за формою 1А-риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури за 20_р.» та виконання норм законодавства при наданні повної та достовірної інформації за даною формою.

 
 
 

Назад