Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВІДБУВСЯ V ЮВІЛЕЙНИЙ «ФЕСТИВАЛЬ МОЛОКА – 2019»

Сьогодні, 25 серпня 2019 року, у Центральному парку культури та відпочинку, відбувся V ювілейний «Фестиваль молока – 2019».

Відвідувачів привітали керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Ірина Соломаха, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Ткалич, директор ПСП «Пісківське» Валерій Колоша та фермер, депутат Чернігівської обласної ради Іван Якуб, які вручили дипломи учасникам фестивалю.

Сільськогосподарські та молокопереробні підприємства, фермерські, індивідуальні господарства та інші виробники запропонували широкий асортимент молочної продукції: молоко, тверді та кисломолочні сири, бринзу, сметану, різноманітні йогурти та інше, які кожен мав можливість дегустувати і купувати.

Крім того, гості мали змогу дегустувати та придбати продукцію, що смакує до молока: хліб, булочки, тістечка, торти, пироги, мед тощо.

Діток розважали аніматори, проводилися майстер-класи, конкурси та спортивні змагання, де переможці отримували призи від організаторів заходу.

Були облаштовані фотозони та інші додаткові цікавинки, а зі сцени відвідувачів вітали артисти обласного філармонійного центру та фольклорно хореографічних колективів області.

Щоб зацікавити та заохотити відвідувачів заходу до споживання молока та молочних продуктів, за кожну придбану молочну продукцію на суму 50 гривень відвідувачі мали змогу прийняти участь у розіграші призів.

Цього року головний приз – кошик з молокопродуктами, дістався Анні із міста Чернігів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Назад