Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ОБГОВОРЮВАЛИ НАСТУПНИЙ ЕТАП РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ ТА ПЛАН ЗАХОДІВ З ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА 2021-2023 РОКИ

Сьогодні, в Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації, обговорювали наступний етап розробки Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року та План заходів з її реалізації на 2021-2023 роки – визначення стратегічних цілей.

Зважаючи на одну з особливостей Стратегії – її розроблення на засадах смарт-спеціалізації (розвиток пріоритетних видів економічної діяльності, що мають інноваційний потенціал і сприяють трансформації секторів економіки у більш ефективні), була визначена стратегічна ціль – прискорений інноваційний розвиток пріоритетних галузей.

Керівник тематичної підгрупи Сергій Хоботня, директор Агенції регіонального розвитку області, розповів учасникам про основні напрями розвитку економічного та інноваційного потенціалу підприємств Чернігівщини.

Заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Олег Крапивний презентував оперативну ціль – збільшення доданої вартості у сільськогосподарському виробництві та виробництво безпечних продуктів харчування.

Основними завданнями даного напрямку є:

  • сталий розвиток молочної галузі;
  • впровадження органічного виробництва;
  • розвиток ягідництва та овочівництва;
  • вирощування та переробка нішевих культур.

Кожен із учасників зібрання висловлював своє бачення з реалізації проєктів.

 
 
 
 
 
 

Назад