Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ КРАЩИХ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ

Щороку у третю неділю жовтня в Україні відзначається професійне свято працівників харчової промисловості.

У передсвятковий день, 17 жовтня, в Чернігівській обласній державній адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення кращих працівників галузі.

Окрасою та символом свята став коровай випечений пекарями Чернігівського хлібозаводу.

З вітальними промовами до присутніх звернулися керівник апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха, голова обласної ради Ігор Вдовенко та директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Ткалич.

Юрій Вадимович висловив слова вдячності за щоденну кропітку працю, за «золоті руки», відповідальне ставлення до своєї роботи, вагомий внесок у розвиток економіки області і держави в цілому.

У ході урочистого засідання, кращих працівників галузі, було нагороджено відзнаками Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради та Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

В рамках заходу, присутнім продемонстрували відеоролик «Харчова промисловість працює! Привітання колег до професійного свята», який свідчить про професіоналізм працівників харчової галузі області, високий рівень організації виробництва та ефективну роботу підприємств.

Також, учасників урочистого зібрання, з концертної програмою, привітали солісти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

 
 
 
 
 
 

Назад