Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ПРАКТИКУМ ЩОДО ЕКСПОРТНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ТУРЕЧЧИНІ

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку у рамках ініціативи ЄС EU4Business та за інформаційної підтримки Офісу з просування експорту України запрошує представників  українських малих та середніх підприємств в секторі агро та продуктів харчування для участі у практикумі «ABSORB ТУРЕЧЧИНА : Торгові можливості на ринку Туреччини для агросектору та виробників продуктів харчування».

Даний захід відбудеться 30 жовтня 2019 року в м. Києві з 15.00-до 18.00, адресу буде повідомлено разом з підтвердженням участі в практикумі.

В ході заходу Ви дізнаєтесь:

1. Чим цікавий для українських компаній агросектору та виробників готових харчових продуктів ринок Туреччини: обсяг ринку, купівельна спроможність, тренди, аналіз споживачів, ключові гравці на ринку.

2. Що потрібно знати, щоб експортувати агро/харчові продукти до Туреччини?

3. Особливості бізнес-культури Туреччини, які слід враховувати, та унікальні відмінності.

Участь безкоштовна, реєстрація учасників заходу триватиме до 27 жовтня, підтвердження щодо участі надійде 28 жовтня поточного року.

Зареєструватися та ознайомитися з детальною інформацію практикуму можна за посиланням: https://preview.mailerlite.com/w2n2m3.

Мова заходу: англійська, переклад не передбачено.

Контактна особа: Ірина Онікієнко, організатор та керівник торгової місії до Туреччини, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішній ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, [email protected].

Назад