Назад ПРАКТИКУМ ЩОДО ЕКСПОРТНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ТУРЕЧЧИНІ Європейський Банк Реконструкції та Розвитку у рамках ініціативи ЄС EU4Business та за інформаційної підтримки Офісу з просування експорту України запрошує представників українських малих та середніх підприємств в секторі агро та продуктів харчування для участі у практикумі «ABSORB ТУРЕЧЧИНА : Торгові можливості на ринку Туреччини для агросектору та виробників продуктів харчування».
Даний захід відбудеться 30 жовтня 2019 року в м. Києві з 15.00-до 18.00, адресу буде повідомлено разом з підтвердженням участі в практикумі.
В ході заходу Ви дізнаєтесь:
1. Чим цікавий для українських компаній агросектору та виробників готових харчових продуктів ринок Туреччини: обсяг ринку, купівельна спроможність, тренди, аналіз споживачів, ключові гравці на ринку.
2. Що потрібно знати, щоб експортувати агро/харчові продукти до Туреччини?
3. Особливості бізнес-культури Туреччини, які слід враховувати, та унікальні відмінності.
Участь безкоштовна, реєстрація учасників заходу триватиме до 27 жовтня, підтвердження щодо участі надійде 28 жовтня поточного року.
Зареєструватися та ознайомитися з детальною інформацію практикуму можна за посиланням: https://preview.mailerlite.com/w2n2m3.
Мова заходу: англійська, переклад не передбачено.
Контактна особа: Ірина Онікієнко, організатор та керівник торгової місії до Туреччини, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішній ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, [email protected].
Назад |