Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Питання діяльності державних підприємств були обговорені під час відеоселекторної наради 22 січня, під керівництвом заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького.

Від Чернігівської області участь у нараді взяли, заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Ткалич.

Як зазначив, на початку наради Тарас Висоцький,  державні підприємства, які мають у постійному користуванні земельні ділянки будуть частково розпайовані (приблизно на 60%) і частково приватизовані (приблизно на 40%). З його слів, відповідний законопроєкт буде зареєстрований у лютому цього року. Тому державні підприємства вже повинні готувати відповідну документацію.

Крім того було акцентовано увагу, що на сьогоднішній день органом  управління державними підприємствами є Фонд державного майна України.

За підсумками наради заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко  надав доручення проаналізувати питання проведення  аудиту та стан  інвентаризації земель державних підприємств. Крім того було запропоновано провести спільну нараду з керівництвом регіонального відділення Фонду державного майна України в області.

Назад