Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОДА ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ЗАПОБІГАННЯ НЕЗАКОННОМУ ОБІГУ СПИРТУ ТА АЛКОГОЛЮ

19 червня заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко провів чергове засідання міжвідомчої регіональної робочої групи щодо вжиття заходів з протидії нелегальному обігу алкогольної продукції в області.

За його словами, за період з 17 лютого по 18 червня, оперативними групами перевірено 89 об’єктів, на 54 з яких виявлені порушення законодавства. З незаконного обігу вилучено спирту, алкогольних напоїв, марок акцизного збору та обладнання на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

- Основна робота по виявленню порушників здійснюється органами фіскальної служби. Однак, дільничні інспектори, патрульні екіпажі, фахівці Держпродспоживслужби також мають повноваження щодо проведення перевірок і будуть корисними при виконанні своїх безпосередніх обов’язків, - зазначив Олександр Савченко.

Про роботу у складі міжвідомчої регіональної робочої групи щодо вжиття заходів з протидії нелегальному обігу алкогольної продукції в межах своїх повноважень звітували Віталій Височенко, начальник відділу з особливо важливих справ ГУ ДФС у Чернігівській області, Євгеній Березовий, в.о. заступника начальника ГУ ДПС в Чернігівській області, Вадим Миткевич, інспектор відділу діяльності офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, Роман Шатило, т.в.о. заступника командира батальйону управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної служби, Юрій Павлішен, начальник ГУ Держпродспоживслужби України в Чернігівській області.

Завершуючи засідання, заступник голови облдержадміністрації, зазначив, що робоча група продовжує працювати і надалі. Щоденно Державній фіскальній службі надається звіт про результати її роботи.

Джерело: Чернігівська обласна державна адміністрація

Назад