Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ПРАКТИЧНИЙ ВЕБІНАР “ВИБІР ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПРОДАЖІВ У НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКОМУ АГРОБІЗНЕСІ (СУШЕНІ ФРУКТИ, ОВОЧІ, ЯГОДИ, ОЛІЙНІ ЗЕРНА, ОБРОБЛЕНИЙ ЧАСНИК, ГОРІХИ ТА СПЕЦІЇ)”

Комітет харчової промисловості та сільського господарства при Німецько-Українській промислово-торговельній палаті разом із партнером «Агроторгівля України» за підтримки Офісу з просування експорту України та Торгово-промислової палати України запрошують виробників та експортерів сушених фруктів, овочів, ягід, олійних зерен, обробленого часнику, горіхів та спецій взяти участь у практичному вебінарі: Вибір постачальників та можливості для продажів у німецько-українському агробізнесі (сушені фрукти, овочі, ягоди, олійні зерна, оброблений часник, горіхи та спеції) що відбудеться 21 жовтня 2020 р. з 10.00 по 11.00 год.

Для проведення вебінару запрошено німецького експерта з Worlée NaturProdukte GmbH пана Маркуса фон Буссе (керівник відділу системи менеджменту якості / директор), що має широкий досвід роботи на Європейському ринку.

У рамках вебінару експерт обговорить наступні теми:«Що може запропонувати Україна зацікавленим підприємствам з ЄС і які продукти вони потребують? Які умови повинні бути виконані для підписання контрактів та забезпечення довгострокового постачання?». Вебінар може бути записаний на відео, у разі приєднання до семінару учасник дає свою згоду на публікацію відео- та фотоматеріалів.

Для реєстрації на участь у вебінарі перейдіть за посиланням: https://cutt.ly/ygkxET9, після чого Ви отримаєте запрошення з посиланням на вебінар. У разі будь-яких інших запитань звертайтеся до координатора: Сергій Жабуровський

Джерело: https://epo.org.ua

Назад