Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ДЕРЖПІДТРИМКА-2020: ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПРИЙМАННЯ ТА РОЗГЛЯД ДОКУМЕНТІВ НА ОТРИМАННЯ ДОТАЦІЙ В ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА І САДІВНИЦТВА

Наразі продовжується прийом документів за програмою "Державна підтримка розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції", зокрема:

  • до 15 листопада поточного року до Комісії Мінекономіки – відшкодування вартості тваринницьких об'єктів;

  • до 15 листопада поточного року до Комісії Мінекономіки – відшкодування вартості об’єктів із зберігання та переробки зерна.

Механізм і напрями надання підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції визначено постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (зі змінами).

Варто зауважити, для отримання у поточному році бюджетних коштів,  виплачених не в повному обсязі у 2019 році через незалежні від одержувача причини необхідно повторно подати до Мінекономіки документи згідно з вимогами пункту 9 вищезазначеного Порядку (зі змінами від 20.05.2020).

Детальніше щодо переліку документів та вимог Порядку – за посиланням.

На 2020 рік за програмою «Державна підтримка розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» передбачено 1 млрд грн.

Також продовжується прийом документів за програмою «Фінансова підтримка розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства», зокрема:

  • до 01 листопада поточного року обласній Комісії – для відшкодування вартості саджанців, шпалери, краплинного зрошення;

  • до 01 листопада до Комісії Мінекономіки – для відшкодування вартості будівництва об’єктів,  придбання ліній, техніки та обладнання.

Механізм і напрями надання підтримки розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства визначено постановою Кабінету Міністрів України від 15.07.2005 №587 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства» (зі змінами).

Детальніше щодо переліку документів та вимог Порядку – за посиланням.

На 2020 рік за програмою «Фінансова підтримка розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства» передбачено 400 млн грн на загальну суму не більше 25 млн грн на одного суб'єкта господарювання, шляхом часткового відшкодування вартості.

Джерело: https://agro.me.gov.ua

Назад