Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ОРЕЛЬЄНОМ МАСОМ, КЕРІВНИКОМ ПРОЄКТУ ПІДТРИМКА РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, АГЕНТСТВА EXPERTISE FRANCE

Сьогодні, 26 березня, в Департаменті агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації відбулася зустріч з Орельєном Масом, керівником проєкту «Підтримка реконструкції та децентралізації Чернігівської області», агентства Expertise France.

Expertise France тісно співпрацює з державними установами Франції, а також з Європейським Союзом, щоб задовольнити потреби країн-партнерів, які бажають покращити державну політику, спрямовану на вирішення викликів. Ними вживаються заходи, що ґрунтуються на передачі навичок та експертному діалозі, мають мету консультувати та підтримувати країни-партнери у зміцненні їх державної політики.

В ході робочої зустрічі Олег Крапивний розповів про стан справ в агропромисловому комплексі Чернігівщини. Обговорили проблеми, пріоритети та потреби агросектору.

Орельєн Мас ознайомив учасників зустрічі з деталями проєкту.

Загальною метою проекту є задоволення найнагальніших потреб українського населення та підтримка підготовки до відбудови України та її вступу до ЄС.

Проєкт передбачає:

- підтримку сільського господарства, іновацій;

- збереження культурної спадщини;

- підтримку реформи децентралізації через узгодження місцевих стратегій;

- підтримку реконструкції через розвиток потенціалу на різних рівнях, регіональному та місцевому;

- сприяння налагодженню партнерства між французькою та українською місцевою владою в рамках цільової децентралізованої співпраці.

 
 

Назад